Sunday 31 May 2020
Home      All news      Contact us      English
oslobodjenje - 9 days ago

Dom zdravlja KS-a: Raspored dežura za drugi dan ramazanskog Bajrama

JU Dom zdravlja KS-a će zbog obilježavanja ramazanskog Bajrama organizovati cjelodnevne dežure u ponedjeljak, 25. maja, od 7.30 do 20 sati.
Kako su najavili dežure će biti organizovane u Domu zdravlja Centar- Vrazova 11, Domu zdravlja Stari Grad-Alajbegovića 1, Domu zdravlja Novo Sarajevo-Bihaćka 2, Domu zdravlja Novi Grad-Bulevar Meše Selimovića 2, Domu zdravlja Ilidža-Mustafe Pintola 1, Domu zdravlja Hadžići-Ulica 6. mart 14, Domu zdravlja Vogošća-Igmanska 52 i u Domu zdravlja Ilijaš- Bogumilska 6.
Ambulanta porodične medicine Trnovo dežurat će za Općinu Trnovo od 8 do 16 sati.
Pedijatrijska služba dežurat će u Domu zdravlja Centar-Vrazova (za općine Stari Grad, Centar, Novo Sarajevo Ilijaš i Vogošća), dok će Dom zdravlja Novi Grad i Dom zdravlja Ilidža (i osiguranici općine Hadžići) za potrebe pedijatrijske službe dežurati na području istoimenih općina.
Covid -19 Centar Saraj-Polje, te COVID-19 ambulante na lokalitetima Ilidža i Semizovac za vrijeme bajramskog praznika radit će od 7.30 do 20 sati.
- Svi pacijenti sa sumnjom na infekciju od koronavirusa (COVID-19) u vrijeme praznika dobit će kompletnu zdravstvenu uslugu od hitnih medicinskih timova JU Dom zdravlja KS-a kako je to predviđeno aktuelnom epidemiološkom situacijom, saopćili su iz ove ustanove.

Related news

Latest News
Hashtags:   

zdravlja

 | 

Raspored

 | 

dežura

 | 

drugi

 | 

ramazanskog

 | 

Bajrama

 | 
Most Popular (6 hours)

Most Popular (24 hours)

Most Popular (a week)

Sources